GAMING SERVERS
Din moment ce am plecat la drum ca o comunitatea de gaming, ne axam in special pe gaming oferim servere de joc la o calitate superioara, facandu-va pe voi jucatorii sa va simtiti cat mai confortabil. Fiind cunoscuti ca o comunitate de multi-gaming dorim sa ne pastram aceasta reputatie, de aceea va oferim o varietate larga de servere de joc precum: MU Online, Battle of Immortals, Metin2, SAMP, MineCraft, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike : Global Offensive, Left4Dead2, TeamFortress2, sperand ca pe viitor sa marim aceasta lista. De ajuns cu vorba, va lasam pe voi sa va convingeti singuri dand un simplu click AICI

WEB DESIGN
Serviciile de web design oferite au ca scop crearea identitatii afacerii dumneavostra prin realizarea proiectelor in conformitate cu dorintele exprimate. Folosind concepte si idei noi, dumneavoastra si clientii dumneavoastra va veti putea bucura de un website modern, cu o functionalitate ridicata si cu un nivel superior in ceea ce priveste navigabilitatea. Prin site-ul de prezentare si logo-ul personal va veti putea forma o imagine clara si stabila pe piata pe care activati.

DEZVOLTARE WEB
Prin serviciul de dezvoltare web ne propunem sa contribuim prin consultanta, analiza, dezvoltare si promovare la evolutia website-ului dumneavoastra.  Fie ca este vorba de o extindere a unui proiect deja existent sau conceperea unei interfete originale, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii complete pentru afacerea dumneavoastra.

OPTIMIZARE
Este clar faptul ca o afacere nu poate exista fara clienti, iar in mediul online asta inseamna un numar cat mai mare de vizitatori. Pentru a atinge acest scop, echipa noastra va ofera servicii complete de SEO, optimizare pentru telefoane mobile si tablete si campanii de promovare online.