FaceGame Romania SRL

Forumul gamerilor din romania !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
 narcotiq

avatar
Administrator
Administrator
Grand theft Auto 5, joc video de tipul open world action-adventure realizat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games pe consolele Xbox 360 și PlayStation 3, va fi lansat oficial pe 17 septembrie 2013. Jocul, cel de-al 15-lea din seria Grand Theft Auto, este cel ce începe a cincea eră a jocului (fapt indicat prin cifra din titlu).

Acțiunea se desfășoară în orașul fictiv Los Santos (parodie a orașului Los Angeles) și în zonele înconjurătoare specifice sudului statului San Andreas (parodie a statului California), aflate în plină decadență și marcate de lipsa valorilor și nesiguranța economică.

În cadrul secțiunii single player, jucătorul își asumă rolul a trei protagoniști, infractori a căror povești coincid în cadrul misiunilor pe care le fac împreună: Franklin (un borfaș în căutare de oportunități și câștiguri semnificative), Michael (un fost condamnat care nu se poate împăca cu ieșirea la pensie) și Trevor (un maniac violent). În timpul unei misiuni jucătorul poate prelua controlul unui alt protagonist când aceștia lucrează împreună pentru îndeplinirea unui obiectiv, fie pe jos, fie controlând un vehicul (terestru, naval sau aerian), astfel încât gameplay-ul și povestea jocului se îmbină proporționat.

Grand Theft Auto V va avea, precum Max Payne 3, un sistem de clanuri numit „Crews”. Jucătorii își pot forma clanuri private cu prietenii sau se pot alătura unor clanuri publice. Un jucător poate fi membru a maxim cinci clanuri, iar îndeplinirea sarcinilor unui clan va răsplăti jucătorul cu puncte de experiență.

Voi ce lansări de jocuri așteptați în această toamnă?Sursa: http://www.rockstargames.com/; http://ro.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_V

Vezi profilul utilizatorului http://facegame.forumz.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum