FaceGame Romania SRL

Forumul gamerilor din romania !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
 narcotiq

avatar
Administrator
Administrator


* Obiectivele T:
- Jocul este FREE
- Teroristii au obligatia de a pune BOMBA la unul din locurile destinate.
- Daca bomba este jos atunci teroristii au obligatia de a o ridica. In aceasta situatie este interzis camping-ul.
- Camping-ul se considera atunci cand sunt mai putin de 30 de secunde.

* Obiectivele CT:
- Jocul este FREE
- CT-erii au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost amorsata.- Adminii care nu respecta acest regulament vor fi sanctionati cu avertisment sau suspendarea, temporara (1-7 zile) sau permanenta, a accesului.
- Activarea adminului se va face prin comanda "setinfo _idlex parola", parola = parola ta, ex: setinfo _idlex macarena

1. Accesele sunt personale iar utilizarea acestora de catre alte persoane indiferent de motiv va atrage de la sine pierderea accesului definitiv.

2. Sunt interzise nick-urile vulgare care batjocoresc anumiti jucatori/admini, in rest aveti voie cu orice nick, ADMINII nu va pot obliga sa schimbati nick-ul deoarece asa are numele bunicii fratelui care e runda cu matusa care sta in blocul de vizavi cu nepoata Juliei. Daca detineti ADMIN pe server si nu respectati aceasta regula, in caz de reclamatie veti fi sanctionati.

3. Orice injuratura sau atingere a integritatii morale a altor persoane de catre admini va atrage raspunderea celui in culpa.

4. Nu sunt permise remarcile rasiste, discriminari etc. Sanctiuni: [GAG; KICK; BAN 120 MINUTE]

5. Respecta toti ceilalti jucatori, si te vor respecta si ei. Nu sunt permise injuraturile, amenintarile etc. Sanctiuni: [GAG; KICK; BAN 120 MINUTE]

6. Este permisa vorbirea la microfon dar fara a deranja jocul coechipierilor. Nu sunt permise injuriile sau orice altceva ce nu tine de joc. Adminii vor folosi comanda "amx_mute nume" respectiv "amx_unmute nume", orice alta comanda este interzisa.

7. Folosirea comenzilor "amx_say" si "amx_tsay" in mod repetat (mai mult de 3 ori consecutiv) este interzisa.

8. Este STRICT interzisa schimbarea setarilor serverului.

9. Reclama este interzisa. Nu este permisa reclama unui alt server/site/forum, nici nick-uri cu servere/forumuri/siteuri. Daca doriti sa-i spuneti cuiva o faceti in privat. Sanctiuni: [BAN PERMANENT]

10. Discutiile intre admini (cu privire la administrarea server-ului) se vor purta doar cu "amx_chat", "amx_psay".

11. Orice discutie intre admini cu "amx_say" si "amx_tsay" care nu aduce o buna prioritate a jocului si doar strica imaginea serverului va fi sanctionata.

12. Comenzile "amx_chat" si "amx_psay" nu va vor permite folosirea unui limbaj indecent.

13. Nu se vor face locuri pe server la cererea jucatorilor sau pentru cunostinte/prieteni apropiati (fiecare kick trebuie justificat).

14. Evitati cuvintele "wall, aim, codat", trimiteti un mesaj cu "say_team @ mesaj" daca cumva intalniti un codat.

15. Reclamatiile facute de jucatori cu privire la codati, etc nu se fac publice.

16. Nu sunt permise sub nici o forma codurile. Nici o forma de cheat-uri in .cfg sau aim, wall, speed, norecoil, etc. Sanctiuni: [BAN PERMANENT]

17. Codatilor se fac poze "amx_ss nume", sau se vor inregistra demo-uri, in cazul pozelor au dreptul la 5 minute timp in care pot da pozele nu se da ban fara poze/demo. ADMINII sunt rugati sa foloseasca comanda amx_whogeo in consola si sa tina cont de jucatorii care sunt din afara Romaniei. In cazul in care inregistrati demo-uri acestea trebuiesc facute cu meticuloziate si mare atentie. Suspectul trebuie urmarit mai mult timp (3-4 runde) unde vor fi faze clare nu banuieli sau probabilitati

18. Daca in momentul cand i se fac poze unui jucator respectivul nu vrea sa dea id-ul pe server, ADMINUL este obligat sa ii dea id-ul lui cu privat (amx_psay).

19. Comanda amx_blind/amx_unblind nu se tine mai mult de 15 secunde pe un jucator, recomandat este 10 secunde dupa care blind-ul se scoate. In cazul in care un jucator dupa ce primeste blind continua sa faca fraguri si sa joace nestingherit se recomanda inregistrarea unui demo si/sau facerea ScreenShot-urilor. Banurile fara dovezi nu sunt permise. Atentie! Nu va bazati pe amx_blind cel mai bine faceti ScreenShot-uri.

20. Orice discutie pe mess sau alt program de chat online se poate evita prin ignore/remove din lista. Adminii care vor da ban/kick sau orice comanda care sa dezavantajeze jucatorul datorita unei discutii pe mess sau alt program de chat online vor fi sanctionati, dealtfel adminii care vorbesc urat cu jucatorii vor fi sanctionati.

21. Ban-urile pe clasa sunt STRICT interzise.

22. Flash-ul in baza se sanctioneaza cu slay.

23. Blocarea cailor de acces in mod abuziv (usi, porti, etc) se vor sanctiona cu slay.

24. Nu amenintati ceilalti admini/jucatori.

25. Coordonarea / subordonarea intre admini se face ierarhic, astfel gradele inferioare se subordoneaza gradelor superioare.

26. Dreptul de a bana un alt admin le revine doar Generalilor/Maresalilor.

27. Ban-urile intre Maresali sunt STRICT interzise.

28. Asupra Sponsorului este STRICT interzisa folosirea orcarei comenzi.

29. Fara certuri admin-admin, admin-user.

30. Problemele adminilor de grad inferior asupra adminilor de grad superior se rezolva doar la OWNERI.

31. Singura comanda acceptata de un grad inferior asupra unui grad superior este amx_ss.

32. Sunt interzise voturile care au un alt scop inafara de acela de a schimba harta.

33. Inainte sa dati vot pentru alta harta scrieti say /harti si va vor aparea ultimele 5 harti jucate iar la vot se da ALTA HARTA decat cele prezente acolo sau derivatele lor (puteti vedea hartile serverului folosind comanda "listmaps" in consola).

34. La schimbarea hartii, numele hartii respective va fi scris cu litere mici, nicidecum cu litere mari sau combinatii intre ele ex: DE_DUST2, De_nuKE32, dE_InFerNo etc.

35. Harta se schimba doar prin vot in ultimele 10 minute, numai la sfarsitul rundei, aceasta regula poate fi incalcata in cazul in care sunt mai putin de 10 jucatori pe server prin intelegerea adminului cu jucatorii, abia atunci se va da vot pentru o harta mai mica. Votul hartii se va da de adminul care este mai mare in grad, hartile vor fi propuse de: a.) de adminul cel mai mare in grad; b.) restul adminilor; c.) jucatori;

36. Incepand cu gradul de General in sus adminii pot schimba harta direct, fara vot. Totodata se va respecta regula celor 5 harti jucate.

37. Intre orele 0:00 noaptea - 12:00 ziua, nu se vor baga/juca harti awp.

38. Se va da decat un singur restart la sfarsitul rundei de-a 2-a LIVE !

39. Sunteti obligati sa dati explicatii jucatorilor/adminilor vis-a-vis de comenzile folosite atunci cand va intreaba.

40. Daca serverul este full, jucatorii care sunt AFK mai mult de 3 runde vor primi kick. In cazul in care serverul nu este full, jucatorii AFK vor fi mutati la spectatori folosind comanda "amx_teammenu".

41. Spectatorilor nu se vor da kick decat daca serverul este full in rest veti incerca sa ii bagati la una dintre echipe folosind comanda "amx_teammenu".

42. Nu aveti voie sa omorati ostaticii. Sanctiuni: [SLAY;KICK]

* Julia.idlex.ro isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament pe parcursul timpului. Toti adminii/jucatorii trebuie sa cunoasca regulamentul, iar invocarea necunoasterii prezentului regulament nu poate absolvi un admin/jucator de vina. In consecinta este recomandata revizualizarea regulata a regulamentului. Cand vor aparea situatii de conflict, regulile vor fi interpretate in conformitate cu spiritul normelor si nu cu litera normelor. Cand situatia o cere, exceptii de la reguli pot fi facute.

Vezi profilul utilizatorului http://facegame.forumz.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum